Wandpanelen

Info

Benieuwd naar ons aanbod aan platen en wandpanelen? We hebben een stock van maar liefst 60 000 m² aan profielen, materiaal en platen. Kom gerust even langs om ons assortiment te bekijken of neem contact met ons op voor meer informatie.

Blijf je graag op de hoogte? Volg ons dan zeker op deze kanalen!

wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen

Geïsoleerde dak- en wandpanelen

Voor dak- en gevelbekleding

Is uw bedrijf actief in de dakwerken en gevelbekledingsector? G-Eco is al vele jaren de betrouwbare leverancier van geïsoleerde dak- en wandpanelen in Oudsbergen voor tal van bouwbedrijven en ondernemingen die actief zijn in verwante sectoren. Daarnaast staan we ook open voor particulieren die geïnteresseerd zijn in onze geïsoleerde dak- en wandpanelen.

Gebruiksvriendelijke panelen

Geïsoleerde dak- en wandpanelen zijn de favoriete keuze geworden voor dak- en gevelrenovaties vanwege hun eenvoudige installatie. Bovendien hebben deze metalen panelen met isolatie eigenschappen een moderne uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor het bekleden van eigentijdse woningen.

Verschillende kleuren

Ons magazijn in Oudsbergen biedt wandpanelen aan in de kleur antracietgrijs RAL7016. Voor wandpanelen kunt u kiezen uit vier verschillende kleuren: antracietgrijs RAL7016, zilvergrijs RAL9006, wit RAL9002 en zwart RAL9005.

Contact

Heeft u vragen over onze materialen of wilt u meer informatie over onze voorraad? Aarzel dan niet om contact op te nemen met G-Eco in Oudsbergen. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur ons een bericht

Bedankt voor je bericht!

Ontdek JE-House!

Het dochterbedrijf van G-Eco; expert in (zelfbouw)tuinhuizen.
G-ECO DÉ REFERENTIE
OP HET GEBIED VAN DAKPLATEN EN WANDPANELEN!