JE-HOUSE, UW EXPERT IN (ZELFBOUW)­TUINHUIZEN

Tuinkamers

Onze jarenlange expertise in geïsoleerde wand- en dakplaten, gecombineerd met de groeiende vraag van onze klanten naar gebruiksvriendelijke zelfbouwpakketten, heeft geleid tot de lancering van JE-House. Met een schat aan kennis en ervaring zijn we op zoek gegaan naar een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee onze klanten hun ideale tuinkamer zelf kunnen bouwen. Het resultaat is een uniek hoekprofiel dat doe-het-zelvers in staat stelt om een prachtige en moderne tuinkamer te creëren.

Op dit moment bieden we zeven moderne, geïsoleerde tuinhuizen aan, waarvan zes als zelfbouwpakketten en één als een volledig gemonteerd tiny-house, genaamd Yentl. In tegenstelling tot de andere tuinkamers wordt onze Yentl gebruiksklaar en gemonteerd bij u afgeleverd.

Blijf je graag op de hoogte? Volg ons dan zeker op deze kanalen!

Contact

Heeft u vragen over onze materialen of wilt u meer informatie over onze voorraad? Aarzel dan niet om contact op te nemen met G-Eco in Oudsbergen. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur ons een bericht

Bedankt voor je bericht!

Ontdek JE-House!

Het dochterbedrijf van G-Eco; expert in (zelfbouw)tuinhuizen.
G-ECO DÉ REFERENTIE
OP HET GEBIED VAN DAKPLATEN EN WANDPANELEN!