TOEBEHOREN

Info

Benieuwd naar ons aanbod aan platen en wandpanelen? We hebben een stock van maar liefst 60 000 m² aan profielen, materiaal en platen. Kom gerust even langs om ons assortiment te bekijken of neem contact met ons op voor meer informatie.

Blijf je graag op de hoogte? Volg ons dan zeker op deze kanalen!

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal

Groot assortiment aan bevestigingsmateriaal

Bent u op zoek naar hulpstukken om de installatie van dak- en wandpanelen soepel te laten verlopen? Aarzel niet om een kijkje te nemen in ons magazijn in Oudsbergen, waar u ons assortiment aan schroeven, hoekprofielen, windveren en verschillende soorten bevestigingsbouten kunt ontdekken.

Plooiwerk & zaagwerk op maat

Heeft u specifieke afmetingen nodig die niet passen binnen de standaardmaat? Bij G-Eco in Oudsbergen bieden we ook maatwerk plooiwerken aan. Voor al uw projecten, ongeacht hun omvang, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over op maat gemaakte plooiwerken. Aarzel niet en stuur ons gerust een e-mail, geef ons een belletje of kom langs bij G-Eco in Oudsbergen!

Plooi en zaagwerk
Plooi en zaagwerk
Plooi en zaagwerk
Plooi en zaagwerk
Bevestigingsmateriaal

Materiaal koelcellen

Alle toebehoren

Bij ons vindt u werkelijk alle benodigdheden voor een solide opbouw van uw koelcellen, van wanden en deuren tot hulpstukken en schroefjes. En dit alles tegen zeer scherpe prijzen.

Contact

Heeft u vragen over onze materialen of wilt u meer informatie over onze voorraad? Aarzel dan niet om contact op te nemen met G-Eco in Oudsbergen. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur ons een bericht

Bedankt voor je bericht!

Ontdek JE-House!

Het dochterbedrijf van G-Eco; expert in (zelfbouw)tuinhuizen.
G-ECO DÉ REFERENTIE
OP HET GEBIED VAN DAKPLATEN EN WANDPANELEN!