Dakpanelen

Info

Benieuwd naar ons aanbod aan platen en wandpanelen? We hebben een stock van maar liefst 60 000 m² aan profielen, materiaal en platen. Kom gerust even langs om ons assortiment te bekijken of neem contact met ons op voor meer informatie.

Blijf je graag op de hoogte? Volg ons dan zeker op deze kanalen!

wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen

Dakplaten voor diverse doeleinden

Als u op zoek bent naar dakplaten in de regio Oudsbergen, dan bent u bij G-Eco aan het juiste adres. In ons magazijn bieden wij een assortiment dakplaten aan in verschillende lengtes. Onze dakplaten hebben een dikte van 0,50 en 0,63 mm en zijn beschikbaar in lengtes variërend van 2 meter tot 8 meter. En het beste van alles, ze zijn altijd op voorraad.

Beschikbare lengtes:

2m - 2,5m - 3m - 3,5m - 4m - 4,5m - 5m - 5,5m - 6m - 6,5m - 7m - 8m

Veelzijdige toepassingen & verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Bij het bouwen van carports, tuinhuizen en andere constructies wordt vaak gebruik gemaakt van dakplaten. Als er geen behoefte is aan warmte-isolatie, dan vormen stalen dakplaten een ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Anticondenspanelen

Voor anticondens dakplaten in goed geventileerde omgevingen bent u bij G-Eco in regio Oudsbergen aan het juiste adres. In ons magazijn bieden wij deze platen altijd tegen zeer competitieve prijzen aan.

Ruime voorraad

Anticondens dakplaten worden voor dezelfde doeleinden gebruikt als gewone dakplaten, zoals bij carports en andere constructies. Echter, ze hebben unieke waterabsorberende eigenschappen, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor gebruik in goed geventileerde omgevingen. In onze voorraad in Oudsbergen hebben we altijd platen beschikbaar, variërend van 2,10 meter tot 8,10 meter.

Beschikbare lengtes:

2,1m - 2,5m - 3,1m - 3,5m - 4,1m - 4,5m - 5,1m - 5,5m - 6,1m - 7,1m - 8,1m.

Geïsoleerde dak- en wandpanelen

Voor dak- en gevelbekleding

Is uw bedrijf actief in de dakwerken en gevelbekledingsector? G-Eco is al vele jaren de betrouwbare leverancier van geïsoleerde dak- en wandpanelen in Oudsbergen voor tal van bouwbedrijven en ondernemingen die actief zijn in verwante sectoren. Daarnaast staan we ook open voor particulieren die geïnteresseerd zijn in onze geïsoleerde dak- en wandpanelen.

Gebruiksvriendelijke panelen

Geïsoleerde dak- en wandpanelen zijn de favoriete keuze geworden voor dak- en gevelrenovaties vanwege hun eenvoudige installatie. Bovendien hebben deze metalen panelen met isolatie eigenschappen een moderne uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor het bekleden van eigentijdse woningen.

Verschillende kleuren

Ons magazijn in Oudsbergen biedt dakpanelen aan in de kleur antracietgrijs RAL7016. Voor wandpanelen kunt u kiezen uit vier verschillende kleuren: antracietgrijs RAL7016, zilvergrijs RAL9006, wit RAL9002 en zwart RAL9005.

Panprofielplaten

Gedetailleerde afwerking met panprofielplaten

Op zoek naar panprofielplaten in de regio Oudsbergen? Bij G-Eco bieden wij diverse modellen aan, inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal voor een nauwkeurige installatie.

Om uw dakplaten een unieke uitstraling te geven, kunt u gebruik maken van panprofielplaten. Naast hun esthetische waarde bieden deze platen ook extra bescherming tegen slijtage en regenwater. In onze vestiging in Oudsbergen vindt u een assortiment panprofielplaten die geschikt zijn voor dakplaten, anticondens dakplaten en geïsoleerde dakplaten.

Verschillende kleuren

De panprofielplaten die we in onze voorraad hebben, zijn verkrijgbaar in zowel zwart als terracotta. We nodigen u graag uit om G-Eco te bezoeken en deze profielplaten zelf te komen bekijken.

Panprofielplaten

Gedetailleerde afwerking met panprofielplaten

Op zoek naar panprofielplaten in de regio Oudsbergen? Bij G-Eco hebben we een uitgebreide selectie van verschillende modellen beschikbaar, evenals het benodigde bevestigingsmateriaal om de panprofielplaten nauwkeurig te installeren.

Ontdek de diverse opties & Verschillende kleuren

Om uw dakplaten een unieke uitstraling te geven, kunt u gebruik maken van panprofielplaten. Naast het esthetische aspect bieden dergelijke platen ook extra bescherming tegen slijtage en regenwater. In onze zaak in Oudsbergen vindt u onder andere panprofielplaten die geschikt zijn voor dakplaten, anticondens dakplaten en geïsoleerde dakplaten. De panprofielplaten die we in onze voorraad hebben, zijn verkrijgbaar in zowel zwart als terracotta. We nodigen u graag uit om G-Eco te bezoeken en deze profielplaten zelf te komen bekijken. Als u vragen heeft of extra informatie nodig heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen
wandpanelen

Contact

Heeft u vragen over onze materialen of wilt u meer informatie over onze voorraad? Aarzel dan niet om contact op te nemen met G-Eco in Oudsbergen. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur ons een bericht

Bedankt voor je bericht!

Ontdek JE-House!

Het dochterbedrijf van G-Eco; expert in (zelfbouw)tuinhuizen.
G-ECO DÉ REFERENTIE
OP HET GEBIED VAN DAKPLATEN EN WANDPANELEN!